Casa Romanita


 

 

Calendarul evenimentelor din Brasov oferit de casa de vacanta Casa Romanita

 


1 Mai cade in acest an intr-o zi de marti si astfel aveti posibilitatea de a petrece in Brasov un sfarsit de saptamana prelungit. Folositi-va de ocazia de a petrece o scurta vacanta in Romania. Bucurati-va de soarele primaverii in Brasov (Kronstadt), orasul medieval si totodata de culmile inzapezite ale Carpatilor.

 


Petreceti sarbatoarea Pastelui ortodox in Romania. Pastele este un bun prilej sa descoperiti Romania traditionala. In fiecare casa, in fiecare sat si oras se celebreaza aceasta sarbatoare importanta. Puteti sa participati in bisericile si manastirile romanesti la slujba Pastelui celebrata la miezul noptii.


Puteti trai live una din cele mai frumoase si mai interesante sarbatori, unica in Romania si in lume. Puteti asista la un adevarat spectacol pe strazile Brasovului, in prima duminica de dupa Pasti. Imbracati in costumele traditionale stravechi, Junii Brasovului se aduna in fata Bisericii Sfantul Nicolae unde canta Hristos a Inviat, se incoloneaza si pornesc calare pe strazile Brasovului vechi spre minunatul peisaj natural numit Pietrele lui Solomon unde are loc adevarata petrecere.

Index      Poze      Informatii      Contact      Obiective turistice

 

Casa Romaniţa, strada Lungă 218, Braşov, România, tel. Ro: 0040 742 337 396, tel. D: 0049 37296 920 230, , coordonate geografice: 45.660862, 25.579252

 

cazare Casa Romanita Casa Romaniţa: 5 din 5 stele, rezultate din 50 votări.