Top1
 Vakantiehuis – Bungalow Casa Romanita in Brasov Roemenië

Casa Romanita

Holiday Rental in Brasov Roemenië

Casa Romanita I                   Casa Romanita II

engels Hoofdpagina van Holiday Rental in de Karpaten in Roemenië Brasov franse Hoofdpagina van Holiday Rental in Brasov Roemenië spaans Hoofdpagina van de Holiday Rentales vanuit de roemeensn Werelderfgoed portugeese Hoofdpagina van de Holiday Rentales vanuit de roemeensn Werelderfgoed nederlands Hoofdpagina van Holiday Rental in Transsilvaniie duits Hoofdpagina van Holiday Rental in Brasov Roemenië italiaans Hoofdpagina van Holiday Rental in Transylvanien in Roemenië Tsjechisch Hoofdpagina van Holiday Rental in Transylvanien in Roemenië poolse Hoofdpagina van de Holiday Rentales im Land van Dracula. Hongaars Hoofdpagina van de Holiday Rentales im Land van Dracula. servische Hoofdpagina van Holiday Rental Casa Romanita in Roemenië roemeens Hoofdpagina van Holiday Rental bulgaarse Hoofdpagina van de Holiday Rentales Casa Romanita in Brasov in Roemenië. Grieks Hoofdpagina van de Holiday Rentales Casa Romanita in Brasov in Roemenië. russisch Hoofdpagina van Holiday Rental in Roemenië in Brasov Chinees Hoofdpagina van Holiday Rental in Roemenië in Brasov

 

 

Holiday Rental in Roemenië, Vakantie in de Karpaten

 

casa romanita

 

 

Top

Waroom Roemenie?
Wat moet ik doen in Roemenie noodzakelijkerwijs hebben gezien?
Wat moet u weten bij aankomst?
Waarom de vakantieverhuur Casa Romanita in Brasov?

Waroom Roemenie?

Roemenie is een interessante vakantiebestemmming, weg van de gebruikelijke toeristenstromen in het zuiden van Europa. Het merendeel van de toeristen, het land is nog steeds onbekend en dat is precies de reden waarom een vakantie waarde. Roemenie heeft naast de Zwarte Zeekust, de beroomde Donau Delta, het oorspronkelijke landschap van de Karpaten te bieden. Active Vakantieer kann in het atembenemende landschap van de Karpaten Wandelen. Ook Skie en bergsport. Cultureel biedt Roemenie attracties in historisch kostuum weer tevoorschijn. Niet voor niets zijn diverse populaire attracties in den onmiddelijke nabijheid vna Brasov. Werelderfgoeds in Roemenie.

Wat moet ik doen in Roemenie noodzakelijkerwijs hebben gezien?

Er zijn vele bezienswaardigheden in Roemenië. Vooral de steden Brasov (Brasov, Sighisoara (Schaessburg), in Roemenië deel uitmaken van de Duitse en Europese geschiedenis en waren opgericht door Duitse kolonisten. De Kerkenkasteele in Prejmer (dt. Tartlau, ung. Przsmr) slechts enkele kilometers van Brasov, van de Site Uwes Holiday Rentales Casa-Romanita verwijdend, is van de UNESCO 1993 in de List van de Werelderfgoeds opgenommen. Alle 7 Kerkenkasteelen zijn van uit brasov ideaal te bereiken.

De stad Sibiu, slechts 100 KM van Brasov, en werd in 2007 verkoszen tot de culturele hoofdstad vn Europa. Overal vindt u sporen van de Duitse verleden in de Roemeense Karpaten en niet zonder reden meest westerse toeristen reizen naar de regio in Transsylvanië (Transsilvaniie).

Behalve de Karpaten zijn meer aanbevolen regios in Roemenië het Bopsfeerreservaat Donaudelta. 1991, Verklaard UNESCO de Delta een deel van Weltnaturerbes. Door natuurliefhebbers, de Delta werd verkozen in het "landschap van het jaar" 2007 / 2008. Naast Transsylvanië en de Zwarte Zee trekt de regio van Boekovina met de Kloosters van Moldavie. Ook deze werden opgenomen in de lijst van het "cultureel erfgoed van de wereld".

Wat moet u weten bij aankomst?

U kunt invoeren in Roemenië bij het land, water en lucht. EU-burgers kunnen invoeren zonder visum. U moet een paspoort of identiteitskaart hebben. Voor kinderen is een kinderen paspoort of een paspoort met foto voldoende. Alle identificatiedocumenten moet op het moment van binnenkomst van 3 maanden nog geldig zijn. Als u reist met uw eigen voertuig, moet u beschikken rijbewijs, registratie van een voertuig en een groene kaart. Een reis in de nacht moet worden vermeden in Roemenië. De straten zijn niet altijd Europese norm. Snelwege zijn in aanbouw in Roemenië. Voor het gebruik van de Roemeense wegen moet een vignet – de zogenaamde Rovinieta – worden gekocht. Een ongeval met persoonlijk letsel, moet u bellen met de politie (Alarmnummer 112) aan de scène van het ongeval. Ontstann aleen beschadigd, het ongeval moet verschijnen 24 uur van het lokale politiebureau.

Hoewel Roemenië een lid van de EU is, er zijn nog grenscontroles. Het wil elimineren maar geleidelijk met de toetreding tot het akkoord van Schengen.

Waarom de vakantieverhuur Casa Romanita in Brasov?

De vakantieverhuur Casa Romanita is gelegen op slechts 100 meter van het historische centrum van de stad Brasov. U kunt het centrum binnen een paar minuten bereken. Lopen of rijden met de taxi of bus. In de omgeving zijn er verschillende Restauranto. U kunt maar het voedsel zelf ook in de keuken bereiden. Vlees, vers fruit en groenten kunnen worden elke dag op de nabij gelegen markt worden aangekocht.

2 Vakantiehuizen zijn beschikbaar om uit te kiezen. Casa Romanita Huis 1 en Casa Romanita Huis 2. In tegenstelling tot een hotelkamer hebt u genoeg ruimte in de huisjes. Casa Romanita huis 1 is ongeveer 110 vierkante meter en er slaapt maximaal 5 personen, is 80 m² groot en geschikt voor 4 personen.

De kamers in de vakantieverhuur Casa Romanita zijn uitgerust met alle comfort, zodat u thuis zult voelen. Een grote, uitgeruste volledig keuken, een eigen woonkamer, eigen slaapkamer, maak een eigen privé sfeer. Vooral gezinnen met kinderen kunnen trekken in de nacht, wanneer de kinderen slapen.

Het Holiday Rental Casa-Romanita biedt ook een terras en eigen tuin aan de zon, barbecue en play. Uw auto kunt u parkeren in de garage.

 

 

Indexeren       Beeld      Informatie      Contact      Toerisme

Casa Romanita, Strada Lunga 218, Brasov, Romania, Tel. Ro: 0040 742 337 396, Tel. D : 0049 37296 920 230, , Coördinaten: 45.660862, 25.579252

 

Casa Romanita Casa Romanita: 5 van 5 Sterren, gebaseerd op 50 beoordelingen.