Top1

Casa Romanita

Почивна база в Брашов в Румъния

Casa Romanita I                   Casa Romanita II

 Почивна база в румънския Карпати Къща в Румъния Къща в Брашов Ваканционен дом на граф Дракула Почивна база в Трансилвания Почивка в румънската Карпатите Камарата на световното културно и природно наследство на румънската Обекти на световното наследство в Румъния Почивка в Румъния Почивка в румънската Трансилвания Ваканционен дом на граф Дракула Къща в Брашов Почивка в Брашов, Румъния Почивка в румънската Карпатите Почивна база в румънския Карпати Почивай в Брашов, Румъния

 

 

Почивна база в Румъния, почивка в Карпатите

 

casa romanita

 

 

Top

Защо вила в Брашов?
Защо почивка в Румъния?
Кои дестинации в Румъния?

Защо вила в Брашов?

Къща Casa Romanita е само на 100 метра от историческия център на град Брашов. Можете да стигнете до центъра в рамките на няколко минути или вземете такси или с автобус. В близост има няколко ресторанта. Или можете да приготвите храна в самата кухня. Месо и пресни плодове и зеленчуци могат да бъдат закупени в близкия пазар всеки ден.

Можете да избирате между две вили, Casa Romanita 1 и Casa Romanita 2. За разлика от хотелските стаи, в къщи имате достатъчно пространство. Casa Romanita 1 е около 110 квадратни метра и могат да се настанят 5 души. Къща 2 е около 80 квадратни метра и е подходящ за 4 души.

Стаите в Къща за почивка Casa Romanita са оборудвани с всички удобства, така че можете да се чувстват като у дома си. Голям, напълно оборудвана кухня, отделен хол, отделна спалня и др създадете своя собствена атмосфера. Семейства с деца могат да се пенсионират през нощта, когато децата са заспали.

Къщата Casa-Romanita предлага слънчева тераса и градина, барбекю и пространство, за да играят. Вашият автомобил може да се паркира в гаража.

Цената на почивка под наем Casa Romanita Къща I е 80 € на вечер. При пълна заетост от 5 души, това ще бъде 16 € на нощ на човек. Над Коледа, Нова Година и Източна, цената се увеличава до 100 €. Колкото по-малък ваканционен дом Casa Romanita House II е на цена 60 € на вечер. При пълна заетост от 4-ма души, това ще бъде 15 € на нощ на човек. Над Коледа, Нова година и Великден, цената нараства до 80 €.

Защо почивка в Румъния?

Румъния е интересна дестинация за почивка, далеч от типичните туристически поток в южната част на Европа. Тази страна вече е неизвестен за повечето туристи. Така можете да разгледате прекрасна девствена страната. Румъния предлага на брега на Черно море, известната делта на река Дунав и оригинален пейзаж на Карпатите. Активни туристи могат да се разходят в зашеметяващ пейзаж на Карпатите, каране на ски или планинско катерене. Румъния предлага културни забележителности в историческия костюм. В близост до Брашов някои интересни точки на интереси. Те са част от световното наследство в Румъния.

Кои дестинации в Румъния?

Има много забележителности в Румъния, особено градовете на Брашов (Кронщад) и Сигишоара в Румъния. Те са част от германската и европейската история и са основани от немски заселници. Укрепената църква в Prejmer само на няколко километра от Брашов е записана през 1993 г. от списъка на ЮНЕСКО на световното културно наследство на В резюме седем църкви. Всичките седем укрепени църкви са лесни да посетите, от Кронщадски.

Сибиу, само на 100 км от Брашов, бе избран през 2007 г. за Европейска столица на културата. Навсякъде може да се намери в румънските следи Карпатите на германското минало, а не за нещо, което повечето страни от Западна туристическо пътуване региона в Трансилвания.

Други забележителни райони в Румъния са биосферния резерват Делтата на Дунав. 1991 ЮНЕСКО обяви Delta за част от световното културно наследство. Приятели на природата е избран делтата на река Дунав към пейзажа на годината 2007/2008. Освен това регионът привлича Буковина с известните манастири на Молдова. Те също са били включени в списъка на световното културно наследство.

Фото галерия показват различни стрелби от румънски региони и настроение за почивка в Румъния.

 

 

Индекс        Резервация        Фото        Информация        Забележителност

 

Casa Romanita, Strada Lunga 218, Брашов, Румъния, Tел. Ro: 0040 742 337 396, Tел. D : 0049 37296 920230, , Координати: 45.660862, 25.579252

 

Casa Romanita Casa Romanita: 5 от 5 звезди, въз основа на 50 вота.